medilevil Admin

Broj postova: 404 Age: 22 Location: Croatia-Varazdin Registration date: 14.11.2007
 | Naslov: Latino - Pakleni stroj (himna rukometne repke) 27/1/2008, 20:55 | |
| Evo za nase slavne rukumetaše tj. za naš "PAKLENI STROJ!"Latino - Pakleni stroj (himna rukometne repke) | Kod: | http://rapidshare.com/files/87111525/Latino_-_Pakleni_stroj__rukometna_himna_.mp3 |
Evo i rijeci ove pijesme:
PAKLENI (HIMNA RUKOMETNE REPKE)
Hej, hej Pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas Hej, hej Pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas
Za naše rukometaše Moja ljubav ima vječan ton Od hrvatske repke veći je samo dragi Bog Nek se tresu sve dvorane Najbolji na svijetu to smo mi Kada krene srce plane, a nas vodi novoj pobjedi HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA
Hej, hej Pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas Hej, hej Pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas
Samo jedna ptica sokol Ona leti tako visoko A još više sad se zna Rukometna repka Hrvatska Nek se tresu sve dvorane Najbolji na svijetu to smo mi Kada krene srce plane, a nas vodi novoj pobjedi HRVATSKA, HRVATSKA, HRVATSKA
Hej, hej Pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas Hej, hej pakleni u boj Nek svi drhte kada krene u stroj Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas Hej, hej Pakleni u glas Naša srca kucaju za vas Pakleni!!!! |
|
lauro Gost
 | Naslov: volime te 21/5/2009, 12:11 | |
| |
|
windfucker nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 11 Location: Metkovic Registration date: 25.10.2007
 | Naslov: Re: Latino - Pakleni stroj (himna rukometne repke) 18/6/2009, 14:43 | |
| kuuul pjesma  evo bas ce pasti jedan download.. |
|
windfucker nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 11 Location: Metkovic Registration date: 25.10.2007
 | Naslov: Re: Latino - Pakleni stroj (himna rukometne repke) 18/6/2009, 14:45 | |
| i URL naravno neradi  |
|