To je to

Početna stranicaPortailFAQPretraľnikČlanstvoRegistracijaLogin

Share | 

Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Autor/icaPoruka
Lukica
Admin
Admin

Broj postova: 983
Registration date: 30.07.2007

PostajNaslov: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   4/11/2007, 21:35

Ovako... Vidim da dosta ljudi ovdje postavlja (vecinom novopeceni DJi, producenti itd.) pitanja tipa, "Koji mi program treba da bi radio ovo?", "Koji mi program preporucujete da bih mogao...?", "Sto je najbolje za pocetnike?", "Preporucite mi...", itd, da ne nabrajam dalje.
E pa tome me doslo kraj! Dao sam si truda da sastavim popis programa koji bi svaki buduci DJ/producent trebao imati. Programe sam razvrstao u 3 kategorije.

Producing - Remixing - U ovu kategoriju spadaju programi koji najcesce sluze za remixiranje i vlastitu produkciju, dakle za raditi arnazmane, pjesme itd...

Mastering - Sound Editing - Kao sto i samo ime govori, programi s kojima se najcesce radi mastering, obrada i konverzija zvuka.

DJing - Live Performing - Pocetnici najcesce grijese sto odabiru programe iz ove kategorije za raditi rmx-eve. S ovim programima se vecinom rade live nastupi, tj. s njima se miksaju pjesme, rade setovi, itd. Takvi programi sluze kao zamjena za DJ hardver, koji se najcesce sastoji od miksete i Gramofona/Playera.

Naravno da ovdje nisam opisao sve moguce programe koji postoje, nego one koji su cesci i poznatiji. Mozda ce sad tu kolege DJi/producenti koji se duze bave glazbom poput mene, pitati zasto nisam naveo pojedini drugi program koji se ovjde ne nalazi, al uzimte u obzir da sam ja sve te dolje programe UPLOADAO, tj. omogucio za download, a posto su neki teski i po 2-3GB, a ja nemam kod kuce 50MB/s upload, te sam programe izostavio.

Imajte na umu da su opisi programa bazirani iskljucivo na MOM ISKUSTVU i radu s njima. Tako da ostali ne moraju imati-dijeliti isto misljenje o doticnima. Opisivao sam ih onako "ugrubo", slobodnim rijecima da bih se sto vise priblizio "novacima"...
Namjerno nisam opisivao u nekim slucajevima najnovije verzije pojedinih programa, jer one jos nisu crackirane i/ili ne rade kako spada.

Zamolio bih Admine-Modove da postave ovaj topic kao sticky (ako nije problem) da se olaksa pocetnicima, te da se bespotreno ne ponavljaju jedna te ista pitanja... Ovako ce im sve biti odmah opisano na jednom mjestu.

Unaprijed se ispricavam na bilo kakvim gramatickim pogreskama. Jer mi se nije dalo prepravljati... Ali valjda je citljivo. :omg:

Svi navedeni-opisani programi, su crackirane ili full verzije, tako da ih cim skinete mozete odmah koristiti.

Pa krenimo redom...

***Producing-Remixing***

FL Studio 7.0 XXL Producer Edition

Neki ga i pamte po imenu Fruity Loops. Meni osobno jedan od najdrazih programa za produkciju. Program na kojem sam ucio zanat. Odlikuje ga jednostavno sucelje, i jednostavnost upotrebe. Podrzava sve audio formate i tehnologije koje jedan DAW program danasnjice treba imati. Ukoliko se zelite baviti svojom glazbom, a neznate s cim bi poceli, pokusajte s njim. Nece vas iznevjeriti. ;-)

Web Stranica:

http://www.flstudio.com/

Gdje skinuti?:

rapidshare.com rapidshare.comIL-FLS7-XXL_www.clubdjteam.net_Up_by_Chris.rar

Velicina: 92MB

Ableton Live 6.0.10

Program koji redovno koristim uz gore spomenuti FL Studio. Krasi ga lijepo 2D sucelje. Jako fleksibilan, i lako se naviknuti na njega. Imajte na umu da zbog svog jakog zvucnog enginea neki ga koriste i za DJ-ing. Meni jedna od njegovih nezamjenjivih funkcija je sto automatski sinkronizira tempo bilo koje pjesme sa trenutnim tempom projekta na kojem radite. Npr, radite remix pjesme koja ima 115BPM-a, a vas zeljeni remix je 140BPM-a. Samo ubacite originalnu pjesmu i on je sam sinkronizira, nikakve daljne zezancije s postavkama (dobro tu i tamo potez-dva). Za remixeve dusu dao! Da mi je spojit njega i FL Studio u jedan program, to bi bilo boze sacuvaj. Al da se i ovako kombinirat.

Web Stranica:

http://www.ableton.com/

Gdje skinuti?:

rapidshare.com rapidshare.comABL-LVE-610_www.clubdjteam.net_Up_by_Chris.rar

Velicina: 83MB

Synapse Orion Platinum 7.11

Njega mnogi smatraju bratskim programom FL-Studia. Prvenstveno zbog slicnog principa rada kao i kod FL Studia. Dakle oni koji se snalaze dobro u FL-u, nakon kojih 10-tak minuta igranja s Orion-om, vec ce se dobro udomaciti. Drugo, firma koja proizvodi Orion, i Image-Line firma koja proizvodi FL Studio, medjusobno suradjuju, tako da se ne zacudite ako nadjete u Orionu pola plugina koji su u FL-u.

Web Stranica:

http://www.synapse-audio.com/orionplatinum.php

Gdje skinuti?:

rapidshare.com rapidshare.comSYN-ORI-711_www.clubdjteam.net_Up_by_Chris.rar

Velicina: 79MB

MAGIX Samplitude SE 9.1

Jedan od recimo tako, malo jacih DAW programa. Jako je komplekasan, ali zato i jako funkcionalan. Ima pregrst opcija i dodataka. Nebih preporucio pocetnicima da se odmah prime njega. Jer bi se sigurno osjecali kao Alisa u Zemlji Cudesa. Pitali bi se Gdje? Sta? Kako? Preporucujem ga onima koji imaju vec dosta znanja iza sebe, i zele da nauce nesto novo. Imajte na umu da je ovo SE verzija, tj. malo slabija verzija od obicne, jer obicna nije jos crackirana (kosta oko 1000eura). Ali i ova SE ce posluziti svrsi.

Web Stranica:

http://www.samplitude.com/eng/seq/

Gdje skinuti?:

rapidshare.com rapidshare.comMGX-SAM-91_www.clubdjteam.net_Up_by_Chris.rar

Velicina: 53MB
[Vrh] Go down
Korisnički profil http://tojeto.highforum.net
ROKO
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 2
Registration date: 26.02.2008

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   11/3/2008, 10:56

What a Face
DAL MŽDA IMAŠ CUBASE 4.O
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Lukica
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   11/3/2008, 14:58

Steinberg Cubase Studio 4 *CRACKED* *WORKING* *TESTED*

Screenshot - Installed on my PC:

Video Showcase - Installed on my PC:

2MB, WMV format

Kod:
http://rapidshare.com/files/83269076/Cubase_Studio_4_cracked_showcase_warezbb_up_by_Chriss.wmv

Download:

Kod:
http://rapidshare.com/files/83254228/SCS4_warezbb_up_by_Chriss.part1.rar
http://rapidshare.com/files/83262266/SCS4_warezbb_up_by_Chriss.part2.rar
http://rapidshare.com/files/83270782/SCS4_warezbb_up_by_Chriss.part3.rar
http://rapidshare.com/files/83278501/SCS4_warezbb_up_by_Chriss.part4.rar

347MB Total.

After download, READ instructions included!

Note!

This is NOT DVD ISO image, this contain Cubase Studio 4 (windows) install application only! Rest is ripped off.

What's ripped?:

-MAC installation files.
-Adobe Acrobat Reader.
-Quick Tutorial files.
-Syncrosoft dongle crap.

This CRACK uses Syncrosoft dongle patch method (it's NOT that stupid "enjoy the menus" bruteforce crack).
(Check picture below)!

-

And after all:
By *WORKING* i mean that it worked on my system without big problems.
By *TESTED* i mean it's tested on my Windows XP Pro SP2. Didn't tested it on Vista. But keep in mind that it will NOT work on 64bit OS (Vista 64bit/XP 64bit)!!!

-

Note that this crack method is still buggy but you can expect a further development & fixes. Enjoy!
[Vrh] Go down
ROKO
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 2
Registration date: 26.02.2008

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   12/3/2008, 11:14

PUNO HVALA PRIJE SVEGA A SAD PITANJCE???
DAL SI NA NJEM ILI SI NA COBASE3 ILI NA NEKOJ DRUGOJ POŠASTI ???
pametan
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Lukica
Admin
Admin

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   12/3/2008, 13:41

ROKO je napisao/la:
PUNO HVALA PRIJE SVEGA A SAD PITANJCE???
DAL SI NA NJEM ILI SI NA COBASE3 ILI NA NEKOJ DRUGOJ POŠASTI ???
pametan
pojma ti nemam....sada da sam ga rastavljao nisam!!! sala naravno!!!
NE ZNAM!!!
[Vrh] Go down
medilevil
Admin
Admin

Broj postova: 404
Registration date: 14.11.2007

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   12/3/2008, 18:38

Ma evo ako si pocetnik ja ti predlazem da uopce ne uzimas cubase nego da uzmes Fl studio ili neki laksi program. Toliko od mene!

Gost

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   17/5/2008, 21:50

Puno hvala Lukica.I ja osobno mislim da je FL Studio jedan od najboljih programa za produkciju muzike,ali mu je usto i olakšan skin,tj. u njemu se najlakše snalazim,sve je lijepo istaknuto i razumljivo...Također bi na tvoj popis želio nadodati i Reason 5-icu,trenutačno najnovija verzija,Traktor DJ Studio 3,Virtual DJ 3,...ali software poput REASONA uzima po 1.5 gigabajta,pa sam te u potpunosti shvatio zašto ga nisi uvrstio na popis.Također puno hvala na trudu što si postavio linkove za download full programa i svima budućima DJ-evima bih toplo preporučio da se ipak odluče za produkciju jer u njoj imaš puno više slobode izražavanja svojih misli,a za početak uzmite FL Studio,toliko od mene...I za kraj ispričavam se Lukici što nisam ovaj post prije pogledao,sorry...do idućeg pisanja lol! !!!

Tomislav
[Vrh] Go down
Tomislav
Gost

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   18/5/2008, 12:10

Ey,ljudi,plz,POMOZITE.Skinuo sam FL Studio 8 XXL sa lijepo instalirao,a neće mi ga pokrenuti,ništa ne piše,samo onaj pješčani sat par sekundi i ništa,POMOĆ!!!
Puno bih cijenio ako biste stavili FL Studio 8 XXL FULL ,ali da radi,molim vas,stvarno mi treba....
Hvala!!!
[Vrh] Go down
Tomislav
Gost

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   18/5/2008, 21:27

Samo da vam javim,znam da sam već dosadan,našao sam full download...puno hvala unaprijed 'ko se potrudio tražiti link i 'ko je pročitao moj post....Bok!!!
[Vrh] Go down
medilevil
Admin
Admin

Broj postova: 404
Registration date: 14.11.2007

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   19/5/2008, 20:56

Jesi ga crackirao, ako nisi onda to ucini, a ako jesi ponovo deinstaliraj i opet instaliraj, a ako to ne pomogne onda mi se javi na PM ili msn!

Gost

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   21/5/2008, 23:25

Evo mene opet,sve je u redu,kao podmazano.BTW, Medilevil, hvala na pomoći, ali sam ga već prije Crackirao i radi...znam da ne smijem postat linkove,ali evo ovih par....pa vas molim da ih ne izbrišete...hvala!!! lol!

ABLETON LIVE 7

rapidshare.com rapidshare.comInfinity.rar

SAMPLITUDE 9 PRO

rapidshare.com rapidshare.comSamplitude.9.Pro.2008.01.02.rar

MAGIX MUSIC MAKER 12-SILVER EDITION

rapidshare.com rapidshare.comMagix_Music_Maker_12_Silver_Edition.part2.rar

password: Up@SaMmY

U idućih par dana ću stavljat nove linkove,pa bih lijepo zamolio Administratore da ne brišu moje likove ako bude bilo zainteresiranih za download,hvala...!!! study lol!
[Vrh] Go down
Tomislav
Gost

PostajNaslov: Re: Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4   21/5/2008, 23:30

Unaprijed se ispričavam,došlo je do pogreške!!! bounce

ABLETON LIVE 7 (Pravi link,a onaj krivi je bio za igricu Ricochet:Infinity,pa kog zanima....)

rapidshare.com rapidshare.comAbleton.Live.v7.0.1-AiR.rar

I

MAGIX MUSIC MAKER 12-SILVER EDITION (PART 1)

rapidshare.com rapidshare.comMagix_Music_Maker_12_Silver_Edition.part1.rar

Ispričavam se još jednom,hvala!!!
[Vrh] Go down
zr
Gost

PostajNaslov: aa   4/6/2008, 17:57

PFF KOPIRANO SA RUNNER NETA POKOJNOG Evil or Very Mad
[Vrh] Go down

Za Buduće Producente/Remixere/DJe!!! 1/4

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 1 / 1.

Similar topics