To je to

Početna stranicaPortailFAQPretraľnikČlanstvoRegistracijaLogin

Share | 

VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA

Prethodna tema Sljedeća tema Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4
Autor/icaPoruka
fico777
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 36
Registration date: 02.02.2008

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   11/2/2008, 11:45

kada bi se otkrilo sve o masonstvo vrlo vjerojatno da bi amerika ulogu velesile na svijetu i to bi bili rusi i kinezi...
[Vrh] Go down
Korisnički profil
fico777
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 36
Registration date: 02.02.2008

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   11/2/2008, 11:48

neke su teorije da su masoni krivi za mnoge stvari jer im nisu odgovarale i nisu ih kontrolirali:
1. WTO
2. J.F.K.
3. al quaida
[Vrh] Go down
Korisnički profil
Masla_Sheckler
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 49
Registration date: 12.08.2007

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   12/2/2008, 17:35

Ok..Mansoni... David Icke tvrdi da unutar zemlje postoje kao svemirci koji se krizaju sa ljudima.. Navodno je Bush jedan od njih jer je pitao neku zensku za tajnu svijeta ili nesto slicno.. Medutim, kad mu je ona odbila dat, on se nekako izoblicio.. Zjenice su mi postale tanke kao i a iz usta je imao jezika kao guster.. David Icke navodi kako je on jedan od 10000000 potomaka od Covjeka-gustera.. Takoder, ima snimka kako jedan NLo cas izlazi cas ulazi u neko brdo u mexicu.. Ti covjeci-ljudi se nalaze na celima mnogih drava,vlada i ostalih sranja.. Ljudima danas stavljaju cipove u glavu bas oni jer navodno ta rasa zajedno sa nlo-ima pokusavaju nas istrijebiti
[Vrh] Go down
Korisnički profil httP://scelera7.blog.hr
13
Gost

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   28/12/2008, 15:36

zvanicna web stranica Masona u Srbiji i Hrvatskoj...
[Vrh] Go down
13
Gost

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   28/12/2008, 15:37

[Vrh] Go down
windfucker
nE IdE Mi Pisanje
nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 11
Registration date: 25.10.2007

PostajNaslov: Re: VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA   12/7/2009, 14:13

O MASONIMA farao farao se ima dosta toga za reci, ali meni se sad neda, kad ionako niko ne cita ovo.. googlajte!!!!
[Vrh] Go down
Korisnički profil

VASE MISLJENJE O MASONSTVU -- CISTO ME ZANIMA

Prethodna tema Sljedeća tema [Vrh] 
Stranica 4 / 4.Goto page : Previous  1, 2, 3, 4

Similar topics

-
» Vaše slike !
» Cisto da malo razbijem monotoniju! ;-)
» PRAVILO 2. " Pravilno odigravanje utakmica "