Anonymou Gost
 | Naslov: Mrtav 'ladan 15/10/2007, 22:35 | |
| Neznam gdje ćete ga nabavit, ja jesam jer sam usko povezan sa ilegalom ali to je film koji je ono posve posve  (...nije lepo lagati... *puf* ...nije lepo smijati se tuđoj nesreći...  najjača scena ) |
|
Insy Web moderator

Broj postova: 1227 Age: 19 Location: ..Makarska.. Registration date: 10.08.2007
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 16/10/2007, 09:00 | |
| ..a o čem se radi???..  _________________ ..nisam tu..never again..
|
|
Lukica Admin

Broj postova: 983 Age: 20 Location: ***LOST*** Registration date: 30.07.2007
 | |
Anonymou Gost
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 16/10/2007, 20:35 | |
| | Insy je napisao/la: | ..a o čem se radi???..  |
Braći umre deda, oni ga našminkaju, stave u vlak, u vlaku mu prvo jedan lik stavi drogu u džepe, zatim mu padne kovčeg na glavu, i suputnici (svi neki sumnjivi likovi) pomisle da su ga ubili pa ga bace iz vagona, iz vagona padne na Radovanovu el. ogradu i jadnk pomisli da ga je ona ubila, pa ga pokuša prenjeti na el. ogradu susjeda Stanislava, Stanislav ga zajebe pa skupa Dedu ubace u hladnjaču na benzinskoj crpki, čovjek vozi hladnjaču ne znajući što je unutra dok ga ne zaustavi policajac... uglavnom za to vrijeme braća traže Dedu i rae scene koje su za kidat se od smjeha, evo jedne lude scene (ne od braće nego vozača hladnjače dok razmišlja kako se rješiti Dede): "Prisjećajući se svojih avantura, slavni detektiv Kofin Kol, gledajući u svoje šoferske rukavice zaključi: Leš treba baciti s litice. (Prikaže hladnjaču u polju kojemu se ne nadzire kraj) I gdje je tu litica zapita se GLUPI detektiv Kofin Kol"
Ma loood film skroz |
|
Lukica Admin

Broj postova: 983 Age: 20 Location: ***LOST*** Registration date: 30.07.2007
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 17/10/2007, 16:19 | |
| Ako netko zeli pogledati ... | Kod: | http://friendlyfiles.net/dw_up/88d6ba951931/Mrtav--ladan.avi.html |
|
|
Tonchi nE IdE Mi Pisanje

Broj postova: 81 Age: 23 Location: Split Registration date: 26.10.2007
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 31/5/2008, 19:01 | |
| E, a jeli može link ponovo...ovi neradi |
|
S_S Gost
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 28/9/2008, 22:22 | |
| Ma ko me izbrisa sa ovog foruma Sjećate me se jelda, ja sam autor ove teme (Shad0w_Spect0r inače) Odsada ljudi dobre volje mogu posjetiti kralja na : (Preuredio sam bivši HISC jer on sada ima vlastitu domenu  ) Poz ekipa, baš mi ža što nisam regan, iskreno... neda mi se opet... |
|
S_S Gost
 | Naslov: Re: Mrtav 'ladan 28/9/2008, 22:24 | |
| h t t p : / / h i s c 2 . d a r k b b . com Yebem glupu gost-cenzuru  |
|