11 DJ Lala - Boki Show Band - Gde Si RMX 12 DJ Ljopi & DJ PeX - Amadeus Band - Kada Zaspis RMX 13 DJ MiVu - Danijel Djuric - Spasi Me Od Tuge RMX 14 DJ Mixgor - Ana Nikolic - Devojka Od Cokolade RMX 15 DJ Pedja - Ana Kokic feat. Doktor - Paucina RMX 16 DJ Quattro - Funky G - Lep Si RMX 17 DJ Rokiii - Bojan Bjelic & Indy - Ekpresno RMX 18 DJ StOrM - Sladja Ivanisevic - Hej DJ RMX 19 DJ Vuk - In Vivo - Tu Tu Tu RMX 20 DJole & DJ Crni Zmaj - The 4 Ladies
Lepa Brena - Duge noge Dj Raja Rmx Mile Kitic - U mojim venama DjDiscy Rmx Mile Kitic - Smejem se a place mi se Dj Raja Bass Rmx Nena Djurovic - Daj joj moje haljine DjDiscy Rmx Code: rapidshare.com rapidshare.comEx_yu_remix_by_Aligator_.rar
Novi Yu Remixevi 30-09-2007 1.dio
Boban Rajovic - Usne (DeeJay SNS Remix) Boban Rajovic - Usne Boje Vina (DJ Draz RMX) Ceca - Neudoljiv neumoljiv (Dj Nane Rmx) Ceca - Nije monotonija (Dj Bobby hiphopRmx) Dado Polumenta - Volim Te (DJ Adi RMX) Dara Bubamara - Dobro jutro nikome (DJ Zoki RMX) Dara Bubamara - Pali Mali (DeeJay SNS Rmx) Dara Bubamara - Pali Mali DJ Sapic RMX Deni Bonestaj - Crno Mece Dj Dzoni RMX Deni Bonestaj - Crno meche (DJ WOLF Main MIX) DJ Cromeo Feat. DJ Zoki - Balkan Sound part 2 DJ Sapic - Short Dance Mix
Mile Kitic - Sampanjac (Rmx by DJ ZT) Mina - Sto si samnom (Dj Nane Rmx) Miso Davidovic - Bosanac I Beogradjanka (Dj Balta Rmx) Natasa Bekvalac - Nikotin (CarlosM, Matchless DennyDJ Extendedmix) Nedeljko Bajic Baja - Ljubav Godine (DJ Gypsy Re-Mix) Nedeljko Bajic Baja - Romansa (djrunner - rmx) Sanja Djordjevic - Od bola do bola (Dj Nane Rmx) Sinan Sakic - Lepa Do Bola (Chrisstian Hands Up Remix) Slavica Cukteras - Okreni Njen Broj (SL@vko Edit 2007) Srecko Savovic - Nisi Ti San (DJ Gypsy Re-Mix) Stoja - Gde god podjem (Dj PD RMX) Stoja - Ne slusaj vesti (DJ Cromeo Remix)
Bastino - Tek je 12 sati [Dee Jay Time vs. Bastino rmx] Dj Gallardo Ft. Luna - Seceru (Bass Remix 2Oo7) Dj Igor & S.Aleksic - Ko Da Sutra Ne Postoji (Or-Ig-Rmx) Dj Pucko & Leo - Godina Nova [Samba 2007 Rmx] Goga Sekulic & Osman Hadzic - Tvoje oci (Dj Cvirn Hold on remix 2007) Halid Beslic - Prvi poljubac(DJ Giovanni Rmx) Brena-Luda za tobom (DJ Giovani) Mile Kitic - Tatina Maza (Dj Jukebox Remix) Mile Kitic - U mojim venama (Rmx2007) DjDiscy) Mile Kitic - Zasto Bas Ti [Damyan Remix] Mile_Kitic-Smejem_se_a_place_mi_se__Dj_Raja_bass_edit_Remx_ Natasa Bekvalac-Nikotin [CarlosM i Matchless RMX]